Jag kan inte simma

Jag kan inte simma. Och eftersom klockan är 03.12 i skrivande stund så kan jag inte sova heller. Eller jo, jag kan simma, men inte bra. Jag vet inte hur många somrar jag gick på simskola när jag var liten utan att få kläm på det. Jag minns att jag någon gång på gymnasiet simmade (vanligt hederligt bröstsim) åtminstone en halvtimme i ett streck, men jag fixade säkert inte mer än tio längder. Jag var/är inte snabb.

Jag gick och la mig klockan elva igår fredag. Låg och läste en stund innan jag släckte lampan och somnade. Vaknade strax innan fyra. Klarvaken och törstig. Gick upp och drack och gick och la mig igen till ingen nytta. Läste ut Bloggtider, boken med bland andra Erik som författare, innan jag försökte somna om igen vid sex. Klockan blev åtta innan jag gav upp försöket och steg upp och åkte iväg och handlade frukost.

Vid elva i förmiddags slog tröttheten till och jag gick och la mig och sov tre timmar.

Kanske är det därför jag inte kan somna nu? Eller är det för att jag legat och tänkt på att jag inte kan simma? Kan du simma?

Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Söndag 2006-01-15 03:17
Skriv en kommentar!

Kommentarer:3. Åsa (Åsas anteckningar)

Jag kan simma. Men kan inte påstå att jag varken är bra eller snabb. Jag klarar att simma länge, men inte så fort. Föredrar ryggsim före bröstsim, är i varje fall snabbare på rygg än ändra sidan. Crawla kan jag inte.

Jag simmar nästan aldrig. På stranden blir det inte många simtag.

2006-01-16 21:54

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Sara: Sounds like me. :)

2006-01-16 14:05

1. sara (Hedgehog in a storm)

jag gillar inte att simma, har aldrig varit vidare bra på det heller. Jag simmar supersakta och har aldrig lärt mig crawla - törs absolut inte dyka och skulle aldrig i livet hoppa från femman =)

2006-01-15 07:54

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info