Gästbok

Nu har Klocklös i Tiden fått en gästbok!

Under bilden till vänster hittar ni länken så om det är något ni vill men som inte riktigt passar in i någon anteckning så skriv det i gästboken istället.

Länk till gästboken

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden/Min blogg.

Söndag 2003-11-09 14:33
Skriv en kommentar!

Kommentarer:5. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Ja, hej hej.

2004-07-21 12:07

4. hassan (www.freewebs.com/Hassanggg)

Hejhej

2004-07-19 09:32

3. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Jadu, jag vet inte riktigt hur jag ska göra med tipsen. Jag hade tänkt stänga tävlingen från nya tips när allsvenskan börjar, men som sagt, jag vet inte riktigt hur jag ska göra än. Nåja, jag har fem månader på mig.

Nej, jag såg inte Sverige - Finland idag. Jag vet inte om man kan skylla resultaten på att vi tar in NHL-proffs i VM och andra turneringar som gäller mer än Karjala. Det vore nåt att fundera och skriva en anteckning om hur som helst. Men jag har sett för lite från den här turneringen för att kunna göra det, även om resultet varit minst sagt skralt.

2003-11-09 20:22

2. Bengt O. (Euroblog - Perspektiv Europa)

Sorry - kommentaren hörde ju till "Allsvenskan 2004" och inte hit.

2003-11-09 19:39

1. Bengt O. (Euroblog - Perspektiv Europa)

Kan man ändra sitt tips under tiden? (I mitt fall behövs det ju inte eftersom det är perfekt från början). Kanske Du borde bygga in en sådan möjlighet och eventuellt försöka väga "felen" så att tidigare rätta tips väger mer om Du förstår vad jag menar. Jag är rädd att intresset kanske minskar under säsongen om man bara kan jämföra mot samma stående rad - om nu t.ex. Örgryte blir sensationellt bra redan från början blir ju de som tippat dem i botten litet desillusionerade - det vore ju bra om man fick chansen att ändra sig men naturligtvis till en kostnad.

Såg Du förresten Sverige-Finland i Karjala cup? Så går det när man försöker att bygga upp svensk hockey genom att slänga in bortskämda miljardärer från Kanada så fort det gäller någonting. Ingen motivation för yngre inhemska förmågor. Hockey kan de ju inte heller spela bara åka rakt fram, meja ner allting och slå ett slagskott från halva plan och hoppas på att det åtminstone leder till en "assist" som stärker positionen i löneförhandlingarna...

Undertecknat

Ärlig svensk.

2003-11-09 19:38

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info