Alla anteckningar inom kategorin Internet/Mina Sidor/SedelProjektet

Klocklös i Tiden-Mats roar ståupp-komiker!Via min statistik såg jag att jag fått en länk till någon av mina sidor på sajten Ingenting. Gick in och kikade och såg att den innehades av en ståupp-komiker vars namn jag inte hört tidigare.

Anledningen till att ingenting dykt upp i min statistik var att han utsett SedelProjektet till en av Sveriges roligaste hemsidor. Jag är stolt som en tupp! :)

Andra blogganteckningar i kategorin Internet/Mina Sidor/SedelProjektet.

Måndag 2005-01-10 13:21
2 kommentarer.
Skriv en kommentar!Skojar ni med mig?

Skojar ni med mig eller stämmer detta verkligen? Har en sedel från Helsingborg som rapporterades in till SedelProjektet i februari nu dykt upp i Trollhättan?Andra blogganteckningar i kategorin Internet/Mina Sidor/SedelProjektet.

Söndag 2003-06-29 22:54
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!SedelProjektet på InternetWorlds förstasida!

Japp, när jag kollade statistiken på min sida idag så såg jag att folk klickat på en länk som fanns på Internetworlds hemsida. När jag kollade på sidan så fanns det mycket riktigt en länk till SedelProjektet.


Det var ju tänkt att jag skulle blivit intervjuad angående detta projekt, men varken igår eller idag kom det något samtal. Vi får väl se vad som händer nästa vecka. (Programmet sänds inte på fredagar eller helger.)


Fast mina tankar finns redan på ett nytt projekt; Webbkopplingar.

Andra blogganteckningar i kategorin Internet/Mina Sidor/SedelProjektet.

Torsdag 2003-02-27 19:37
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!SedelProjektet växer

SedelProjektet är med i InternetWorlds veckobrev. Inte undra på att besökarantalet har ökat som det gjort. Kul förstås, men nu känns det som om min lilla "programmera-på-skoj"-sida har blivit allvar och måste underhållas och utvecklas. Kanske med inloggning och lösenord och hela baletten likt Dosh Tracker.

Andra blogganteckningar i kategorin Internet/Mina Sidor/SedelProjektet.

Fredag 2003-02-21 22:33
4 kommentarer.
Skriv en kommentar!Sedelprojektet

Så har januari blivit februari och detta firade jag med att programmera en ny sajt. Kika in på SedelProjektet. Som med de flesta andra sidor jag programmerar så gjorde jag det mest för att se om jag kunde. Men det kanske blir som med Kändisars Födelsedagar. Den sajten har över 50 besök varje dag. Statistiken visade förresten att bloggen hade i snitt 70 besök dagligen under januari.

Andra blogganteckningar i kategorin Internet/Mina Sidor/SedelProjektet.

Lördag 2003-02-01 00:34
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Visa äldre anteckningar