Alla anteckningar inom kategorin Bloggvärlden/Funderingar

Obesvarade kommenterar

Jag har som policy att svara på alla kommentarer jag får i bloggen. Men när jag nu klickar in på gamla bloggposter i arkivet så ser jag ibland att jag misslyckats med detta. Där finns många kommentarer som skrevs för både fem och tio år sedan som står obesvarade.

Jag vet inte om det beror på den här gamla funktionen som jag skrev om i förra veckan som gjorde att nya kommentarer inte visades lika tydligt på förstasidan eller vad det beror på.

Jag har alltid haft en lista till vänster med de senast inkomna kommentarerna.

Men frågan är hur jag ska göra nu? Det känns ju lite dumt att besvara en kommentar som den man svarar inte kommer att se. Och det skulle fylla upp senaste kommentarer-listan med bara mitt namn. Samtidigt ogillar jag det oavslutade.

Så hur göra!?

Andra bloggar om: , , ,

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden/Funderingar.

Onsdag 2016-03-23 19:06
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Nya sorters bloggar

Bloggosfären innehåller text. Mycket text. Väldigt mycket text. Däremot innehåller den inte särskilt mycket ljud.

weblogs.se hittar jag endast en ljudblogg; reflex. Fast i det här fallet handlar om texter som kryddats med ljud. Lite grand som dikter som blivit tonsatta. Men de intstrumentala bloggarna då? De, vars anteckningar endast är ljud?

Hur tufft hade det inte varit att gå in på en blogg och användaren börjar läsa upp sin senaste blogg så fort sidan är färdigladdad?

Något av en radioblogg alltså.

Det finns fler idéer. Varför inte köra fullt ut och starta en TV-blogg? I och med att var och varannan datoranvändare verkar ha sin egen webbkamera nuförtiden så vore det väl inte omöjligt att varje "anteckning" är en filmsekvens. Bloggaren kan t.ex diskutera senaste Ericsson-telefonen medan han lagar mat i köket, han kan visa upp boken han köpt och läsa högt ur den lite avslappnat i soffan, hon kan bjuda in vänner till en vinprovarkväll och lägga upp en sekvens med deltagarnas kommentarer kring vinerna osv, osv.

Varför sitter vi bara och skriver? Varför sjunger vi inte ut våra anteckningar istället?


Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden/Funderingar.

Torsdag 2003-10-16 20:54
7 kommentarer.
Skriv en kommentar!Visa äldre anteckningar