Diverse


 • Via Serenity Now hittar jag bloggen Said the gramophone där Sean, en kille från Montreal lägger upp mp3-filer av musik han gillar. Låtarna ligger ute en vecka.

 • Tidigare idag såg jag att man kunde titta på dokumentären om Ulla-Carin Lindquist som dog i ALS häromveckan på SVT´s hemsida men när jag nu letar efter länken dit är den borta. Kanske har också SVT en vecka som gräns för hur länge sända program ligger uppe, precis som Sveriges Radio.

 • P3 Lives hemsida läser jag att Tyskarna från Lund är en av två artister (Mesh är den andra) som delar på utrymmet onsdagen den 31 mars. TFL´s medlemmar är hämtade från Varanteatern som gjorde Varan-TV för några år sedan. TFL var från början tänkt att vara en parodi på i första hand Kraftwerk men blev mer än så. Global Fussball OK och Achtung X-mas blev ganska stora hits.

 • Att det vore kul med bloggande politiker är inget nytt men de lyser med sin frånvaro. Erik på Mymarkup har dock hittat en; Stefan Stenberg, centerpartistisk kommunpolitiker i Varberg.

 • Daniel på minmening.com är en kille med många idéer och påminner en hel del om hur jag var när jag började blogga för snart 1½ år sedan. Mina projekt var t.ex Webbkopplingar (efter en idé av Niklas på Enkelriktat, SedelProjketet efter en efterlysning av plank på Rymdimperiet och Song of the day efter en idé av Jonas på Blind Höna. Daniels idéer är lite häftigare i mina ögon eller vad sägs om:

  • Fika.mera.nu - En sajt där vem som helst kan lägga in omdömen av fik, konditorier, caféer eller vad du nu vill kalla dem.
  • negerboll.net - Daniel tänker fortsätta säga negerboll och hymlar verkligen inte med det!
  • Bloggforum - Daniel tyckte inte Weblogs var bra nog som bloggforum så han skapade ett eget.
  • Dessutom är hans blogg kul och ganska visuell.


 • Jorun på Life de Luxe berättar om en ny Jorun i den svenska bloggosfären. Det betyder att 2/134 svenska Jorun eller ungefär 1.5% bloggar. Vilket annat namn kan stoltsera med den andelen bloggare? :) För övrigt undrar jag hur det gick med den lilla tävling som Jorun utlyste, den om bloggmusik.

 • Jag upptäckte nyss att jag inte är ensam om att använda uttrycket "Jodå, såatte" även om Anna antagligen inte säger det lika skånskt som jag.Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Onsdag 2004-03-17 21:54
Skriv en kommentar!

Kommentarer:12. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

brother: Det låter som om det kan bli en hyfsad timme den siste mars alltså. Jag får kolla upp TFL´s övriga låtar på de där andra vägarna. :)

2004-03-19 16:53

11. brother (Utsikt från en etta i Ronneby)

Mesh är alla deppares deppighet, allting är fel och för det mesta är det exflickvännens fel. Favoritsysselsättning för Mesh är t.ex. att se på när flickvänner dansar på deras gravar och sånt. Deppighet i kubik, minst.

TFLspelningen är ju från SAMA så jag vet inte om Still loving you är med där men hypotetiskt sett kan man få tag på den andra vägar =)

2004-03-19 15:11

10. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Mer jag inte har hört talas om tydligen..

2004-03-19 09:04

9. John E Thelin (Supertrevligt)

Humorgruppen "De Meningslösa" använde ofta "Joooo, såatt-eh..." i sina sketcher.

2004-03-19 03:16

8. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Jag får tydligen inte missa konserten, verkar vara en del bra som jag missat.

Christina: Hej då, vi ses.

2004-03-18 23:32

7. Cristina (Gone in 60 minutes)

Hoppsan, ja det gjorde jag. Ehe. Hej då.

2004-03-18 22:56

6. David Pettersson (Månhus Beta)

Jag tyckte covern av First We Take Manhattan var ganska skön.

2004-03-18 21:24

5. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Christina: Vadå funkade? Råkade du kolla igenom vilka filmer jag sett istället och trodde dig hitta din blogg? Jag kikar faktiskt på Gone in 60 minutes till och från.

Brother: Jag har inte hört vare sig Mesh eller Still loving you, men jag läste någonstans att det precis som du skriver skulle vara en av TFL´s bättre.

2004-03-18 16:20

4. brother (Utsikt från en etta i Ronneby)

Mesh OCH TFL på samma P3Live!-omgång, kan inte bli mycket bättre *joy*

Förövrigt missar du ju den största av TFL-låtarna, Scorpionscovern Still loving you

2004-03-18 15:20

3. Cristina (Gone in 60 minutes)

Haha, det funkade! Cooolt :) Nu när jag fått som jag vill känns det ju dumt att vara petig, men den heter Gone in 60 minutes, inte seconds :)

2004-03-18 14:13

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Haha, den var lite rolig ju. :) Tyvärr har du fel. K var en av bokstäverna du räknade upp och Klocklös i Tiden är definitivt en av mina favoritbloggar. :)

2004-03-18 09:07

1. Cristina (Gone in 60 minutes)

Varning! Föreningen för Alfabetisk Harmoni i Bloggosfären har upptäckt att du saknar favvobloggar med följande begynnelsebokstäver: gjkoquvxyzåäö
Vidta genast åtgärder. Börja lämpligen med bokstaven g.

2004-03-18 00:09

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info