Kvällens aktiviteter, del II

Efter att ha fått vänta på pizzorna i ungefär fem minuter kunde jag lämna pizzerian och gänget med 11-12-åriga tjejer som diskuterade sina frisyrer.

Åkte över till Gånte som bullat upp med lite gamla Släng dig i brunnen-avsnitt. Henrik Elmér, Lasse Lindroth, Peter Wahlbeck och Johan Glans var några av de som lockade fram skratt.

Efter några avsnitt slog vi över på SVT och hamnade mitt i Melodifestivalen. Trots att jag bara sett sammanlagt fem minuter av delfinalerna och inte lyssnar på radio så hade jag hört alla låtarna tidigare. Eller låtar som påminde om låtarna kanske, vad vet jag?

Att Lena Philipsson vann har väl inte undgått någon. Rätt eller fel? Tja, det fanns väl 3-4 låtar som hamnade närmare Rätt än Fel och Det gör ont var den av dem.

Efter Melodifestivalen visade Gånte en ny variant av pingvin-spelet. Den här gången ska man få pingvinen så högt istället för så långt. Som vanligt är man en yeti och till sin hjälp har man sälar. Spelet hittar du här.

Efter någon timmes spelande är klockan över halv ett och jag vill se mer stå upp-komik. Vad sägs om I mellanmjölkens land, Jonas Gardells föreställning, undrar Gånte. Kör på det!

Jag hade inte sett den tidigare och blev knappast besviken. Han är bra, Jonas.

Klockan var fem i två när jag låste upp min ytterdörr.


Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Söndag 2004-03-21 13:15
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info