Webbkopplingstest

Ett litet test


Klicka gärna på länken så får du läsa mer om webbkopplingar samtidigt som ditt klick registreras i webbkopplings-databasen. (Om nu allt fungerar som det ska alltså, det är ju bara ett test som rubriken säger.)


Andra blogganteckningar i kategorin Internet/Mina Sidor/Webbkopplingar.

Torsdag 2003-02-27 20:48
Skriv en kommentar!

Kommentarer:2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

*suck*

Jag hade just skrivit ett långt svar till dig, K.- (BOK) men jag blev lika diskriminerad som du tidigare...

Och eftersom jag är för lat för att skriva om allt igen skriver jag bara att du inte är diskriminerad. Inte ens Niklas som kläckte webbkopplings-idén har fått det att fungera. Bara jag. Ibland.

2003-02-27 22:30

1. Klipspringer (I Dålight Sällskap)

Hörru Mats,

När jag klickar paa Din länk faar jag bara fram: "Sidan som länken du klickade på fanns är inte godkänd.Klicka här för att lägga till serverns namn i registret över godkända sådana." Det är likadant paa unmade.com, mina kommentarer osv. blir aldrig godkända och till raaga paa allt säger en av experterna att min domän är föga tillförlitlig (Det är .at vilket motsvarar .se , jag vet inte varför min skulle vara sämre). Jag trodde vi var kompisar men kanske det är fraaga om naagon sorts *diskriminering* mot Klipspringer (som nu definitivt ramlat ut topp 20-listan paa *unmade*). I saa fall vill jag veta det saa att jag kan diskrimera tillbaka!

Vänligen

K.- (gm BOK)

2003-02-27 21:10

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info