Webbkopplingar vs. SedelProjektet

Det slog mig plötsligt att SedelProjektet och webbkopplingar bygger på exakt samma idé. Det handlar båda två om att spåra saker. På SedelProjektet kan man spåra hur en sedel bytt ägare (om nu alla människor hade registrerat alla sedlar) och samma sak gäller för webbkopplingar, fast här handlar om länkar. A kommenterar en sak som B har skrivit. Utan att veta om A´s inblandning kommenterar C B´s text. Med hjälp av en webbkoppling skulle C via registret kunna se att även A kommenterat denna text och hos A visade det sig att det i själva verket var D som började skriva om ämnet.


Eftersom jag och Niklas (och även Klipspringer) haft problem när vi testat så släpper jag adressen nu så får ni som vill gå in och testa. Registrera er med namn och lösenord och skriv in en fejk-mail <-- schysst stavning! så får ni vidare intruktioner. Rapportera sedan allehanda problem till mig, antingen här eller via mail.


Adressen är föga överraskande http://stefa.se/matsa/webbkopplingar.

Andra blogganteckningar i kategorin Internet/Mina sidor.

Torsdag 2003-02-27 23:06
Skriv en kommentar!

Kommentarer:2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

..och jag förstår inte vad det är som blir fel... Jag ska ta och bygga om hela databasen och sidan som kontrollerar om det finns någon länk att lägga in, det är nog enda sättet att få bukt med problemet, eftersom jag som sagt inte själv fattar vad som är fel.


2003-02-28 16:37

1. Niklas Johansson (Enkelriktat)

Jag får felmeddelandet även när jag klickar på länkarna i den här texten ...


2003-02-28 09:21

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info