8 gånger

Tand-drömmen som jag har berättat om tidigare har börjat uppenbara sig igen. Två gånger bara i helgen..Det har gått så långt att jag vet att jag drömmer när tandlossningen inträffar. I fredags drömde jag att ett superhemligt flygande militär-projekt landade på en åker i närheten av mitt hem. Piloten och några andra ville prata med mig om någonting när jag plötsligt fick tandlossning varpå jag sa nåt i stil med "Ledsen grabbar, men ni finns inte, för det här är bara en dröm."

Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Måndag 2003-05-19 17:54
Skriv en kommentar!

Kommentarer:4. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Det är enda gången det hänt mig (hittills). Tanddrömmarna dyker upp mer och mer sällan. Tror jag bara drömt om tandlossning två gånger i år jämfört med drygt 10 ifjol.

2004-05-20 15:50

3. Daniel Olovsson (minmening.com - tankar i tiden)

Det är inte ofta man påpekar i drömmen att det är just en dröm så jag är nyfiken på din dröm. Vad jag kan minnas har jag aldrig själv gjort så. Lycka till med tandlossningen ;)

2004-05-19 21:54

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Det är precis detta jag är rädd för. Tänk om drömmen betyder det jag drömmer? Nä, hellre förändringar, dödsfall eller sexuell frustration som är det övriga betydelser jag har läst. Eller.. Nja, kanske inte..

2003-05-19 22:25

1. Malin (Hemsida)

sist jag hade återkommande tandlossningsdrömmar gick de över efter jag gick ill tandläkaren och gjorde en vidrig rotfyllning. trist drömtydning, jag vet.

2003-05-19 22:18

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info