MBS, 22.222 mil och Lars Winnerbäck

Idag har jag programmerat vidare på mitt bloggverktyg. Den här gången handlar det om bildhantering. Jag får se hur det går. En enkel bildvisningsfunktion är i alla fall klar och som bevis på det så har jag lagt upp en klickbar bild på längdmätaren som jag skrev om igår.
Den som vill kan ju utifrån hastighetsmätarens utseende gissa vad jag har för bil. :)


Inte så lätt kanske med tanke på att mitt FTP-program har satt nån sorts gräns på max 12 kb stora filer...Tracks hade presentation av årets 25 största hits på listan och föga överraskande blev Kent årets grupp. Tre låtar bland de tio är inte fy skam. (FF nia, Kärleken Väntar trea och Dom Andra etta.)


Lars Winnerbäck släpper nytt album tredje mars 2003 och ger sig ut på turné kort efter det. Den 25:e april kommer han till Lund för en spelning på Olympen. Är jag där då?

På hans hemsida läste jag också att hans första praoplats på högstadiet var på Statoil i Ryd i Linköping. Jag undrar om det inte var samma Statoil där jag och familjen handlade godis när vi var i Ryd och hälsade på min högskolestuderande bror.


Vidare läste jag att bland andra Idde Schultz, Anna Stadling och Josef Zackrisson ingår i bandet som följer med på vårens turné. Visste ni förresten att Idde har det ovanliga dubbelnamnet Ann-Ida och att Josef också släpper eget soloalbum i mars, precis som Lars Winnerbäck? Allt enligt www.winnerback.net.


Andra blogganteckningar i kategorin Musik.

Lördag 2002-12-28
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. hjfj (fghd)

jfdjfd

2003-09-14 22:59

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info