Kinderägg

Jag beställde en ny hårddisk från Datorbutiken.com i förra veckan och även om jag fick den med posten i tisdags så installerade jag den inte idag.Paketet visade sig vara ett riktigt kinderägg! Ni vet det där om tre önskningar på en och samma gång; leksak, choklad och överraskning.När jag öppnade paketet visade det sig nämligen innehålla (förrutom hårddisken = leksak) tre karameller av Marianne-typ. Det var kanske inte choklad, men det var en överraskning! :)


Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Torsdag 2003-08-07 22:54
Skriv en kommentar!

Kommentarer:4. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Kan inte Rymdimperiet börja med sådan försäljning? Det är ju en lysande idé! Köp lite godis och få en hårddisk! Vari består överraskningen? Hårddisken är på 30 MB och slutade fungera 1984.

2003-08-08 12:31

3. plank (rymdimperiet)

Visst är det coolt. Det är nånting nytt dom har börjat med tror jag, får alltid en liten godisbit från Datorbutiken. Cyberphoto.se gör det också, men dom är inte lika generösa.

Jag kan tänka mig att vända på det också. Man köper en påse Marianne och får en HD på köpet. Med tanke på var hårdvara kostar idag så kanske det inte är så osannolikt som det låter.

2003-08-08 11:37

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Nja, det var liksom Mariannetyp utan choklad, utan bara det där hårda höljet rakt igenom på nåt vis. Godissorten har säkert ett känt namn, men jag vet inte vad det heter. Någon som köpt något från datorbutiken.com och fått samma godis och vet bättre än jag? :)

2003-08-07 23:41

1. David Pettersson (Månhus Beta)

Fast om det nu var av Mariannetyp så var det väl choklad?

2003-08-07 23:37

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info