Klocklös i Tiden/Bladlöss i Träden

Jag har sedan några veckor lagt in en mängd länkar till höger under rubriken "Bladlöss i Träden". Tänkte att det var dags att pinga weblogs.se när det dyker upp något nytt på Bladlöss-fronten.

Dock knappade jag in samma adress som till Klocklös i Tiden varpå namnet på min ersattes av Bladlöss i Träden. Nu har jag lagt till ett bindestreck på adressen till Bladlöss i Träden så nu ska väl båda "bloggarna" synas i "senast uppdaterat" på Weblogs.se.

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden/Min blogg.

Fredag 2003-09-19 19:27
Skriv en kommentar!

Kommentarer:4. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Ja, måste det varit. När jag testade att det jag joxat med så långt fungerade så klickade jag nog på länken som gick till din anteckning om Niklas anteckning om storleken på webbloggar.

2003-09-21 15:53

3. Thorvald (Förvetet)

Via Statcounter som jag använder för besöksstatistiken på Förvetet. Du, skulle jag tro, hade surfat in på Förvetet via en länk på Klocklös i Tidens nya domän (och webbhotell?).

2003-09-21 15:37

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Man tackar!
Jag gjorde slag i saken i veckan och i fredags började den nya adressen fungera, men jag tänkte inte avslöja den förrän jag fått upp Klocklös i Tiden på den. Men du hann före. Hittade du hit via Song of the day eller? (Detta var den första sidan som flyttades över till www.mats-andersson.se.)

2003-09-21 15:07

1. Thorvald (Förvetet)

Såg just att du skaffat en egen .se-domän. Grattis! När hände detta?

2003-09-20 12:59

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info