Ny blogg!

Eftersom jag är ute på så mycket olika evenemang nuförtiden så tyckte min kompis David (som jag brukar dra med på de flesta av dessa evenemang) eller om det var Gånte, jag minns faktiskt inte, att jag skulle sätta upp en egen blogg för dessa äventyr. Tanken har funnits tidigare och ikväll gjorde jag slag i saken.

Förutom att blogga om vilka evenemang jag är på så kommer jag även att blogga om musik. Det är ju oftast konserter det handlar om och musikintresset har i och med alla konsertbesök fått sig en pånyttfödelse.

Adressen till Mats musik- och evenemangsblogg är www.mats-andersson.se/musik.

Andra blogganteckningar i kategorin Internet/Mina sidor.

Torsdag 2003-12-18 21:18
Skriv en kommentar!

Kommentarer:4. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Tack Gånte! :)2003-12-21 12:03

3. Gånte (Hemsida)

Inte för att vara dum...Men varje gång jag ser "Bladlöss i träden" kommer jag att tänka på "Flatlöss i grenen". Men å andra sidan har jag sett Hipp!Hipp! i kväll...Kanske har med krossade nötter och pungspark att göra vad vet jag? Heja Anders Eldeman.
Nåväl, det är din sida och du gör vad du tycker är rätt. Trots att Stalin, Saddam och "en till" har diktatormustasch betyder inte det att vi lever i ett diktatoriskt samhälle.
Keep up the GOOD work!


2003-12-21 01:25

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Hörru Gånte, jag länkar ju till aktuella sidor i ämnet, sen att jag skriver lite mer än bara namnet på sidan jag länkar till gör kanske att det verkar som om det mer handlar om en dagbok.

Fast ska man gå efter kriterierna som fanns då webbloggen startade så är väl Bladlöss i Träden min enda riktiga webblogg.

2003-12-20 10:42

1. Gånte (Hemsida)

Blogga om vilka evenemang du är på? Det är väl ingen "blogg"? Det är ju mer en dagbok. weB LOG - Skriva en loggfil om något som händer PÅ WEBBEN. Jag har sagt det innan och säger det igen: Du går ifrån definitionen blogg som jag ser det. Snart kallar du väl att köra U56:an för att blogga dosor med :-)

2003-12-20 08:39

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info