Peter Karlsson

Det finns några Peter Karlsson i Sverige. Pingisspelaren vann EM för några år sedan, 100 meters-löparen blev första vite man under 10 sekunder. Visserligen var vinden för stark (nästan +6 meter mot godkända +2) för att tiden skulle godkännas som svenskt rekord, men ingen annan vit man har sprungit fortare även om man räknar in medvindstider. (Vinnaren sprang för övrigt på neråt 9.5 sekunder i det loppet.)

Men det är någon av dessa personer jag tänkte skriva om utan Peter Karlsson på Softwolves. Förutom att han är en Commodore-eldsjäl, ogillar spammare och skriver om amerikansk fribrottning så har han också en blogg.

Jag har senaste timmen suttit och lyssnat på Slay radio som bara spelar moderniserad C64-musik och det låter hur grymt som helst! Samtidigt har jag surfat runt på Peters hemsida, som är väldigt innehållsrik. Nu ska jag skriva i hans gästbok.


Andra blogganteckningar i kategorin Internet.

Torsdag 2004-02-12 21:38
Skriv en kommentar!

Kommentarer:2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Japp, jag tror du var nummer ett på min sökning. Dessutom var det lilla som visades så pass intressant att jag inte ens kollade igenom övriga träffar innan jag klickade på sin sida.

2004-02-13 09:13

1. Peter Karlsson (Softwolves)

Tackar, tackar. Alltid trevligt när folk gillar vad man skriver. Det är ju lite kul att om man söker på mitt namn så är det min sida man hittar, och inte någon av mina mer kända namnbröder. :-) Fast tydligen hamnade jag rätt så högt med de sökord du använde, trots att jag inte medvetet försökt.

2004-02-13 07:24

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info