Weblogs.se´s bevakningssida

Weblogs är sedan ett drygt år tillbaka samlingsplatsen för Sveriges bloggar. En av funktionerna är att man kan ange vilka bloggar som är ens favoriter och sedan bygger weblogs ihop en topplista över de 20 mest populära bloggarna som man kan se på 20-i-topp-listan.

Håkan på hakank.blogg undrar bland annat hur vi använder favoritfunktionen på Weblogs och också vilka andra verktyg vi använder för att hålla koll på våra favoritbloggar.

Jag gör så här. Om en blogg intresserar mig och jag vill vara säker på att inte missa en ny anteckning så blir den favorit. Att försvinna från min favoritlista är svårare, det krävs en hel del att försvinna när man väl hamnat där. I övrigt använder jag inga verktyg såsom nyhetsläsare och annat utan det är Weblogs som gäller till 100%.

Apropå Weblogs topp 20-lista så konstaterar Johnny på Stationsvakten i en kommentar på Klocklös att min blogg är på väg neråt på listan, i skrivande stund ligger den på 19:e plats. Han undrar varför.

Tja, jag har väl inte skrivit tillräckligt bra och intressant på sista tiden. Eller också är jag äntligen genomskådad, något jag skrev om för över ett år sedan. :) (se punkt 1 i anteckning från 5:e mars ifjol.)

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Torsdag 2004-03-11 22:37
Skriv en kommentar!

Kommentarer:2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Chadie: Du har rätt. Mina blogglänkar till vänster har jag inte kollat igenom på länge. Kanske dags för en rensning där samt att lägga till lite nya favoriter också. Blogglistan är alltså inte densamma som min favoritlista på weblogs.

2004-03-12 12:25

1. chadie (Chadie)

Har du sett att en av länkarna till dina bloggfavoriter på vänstra delen av din blogg inte fungerar? Det är den till Allt om TV.
32X32 kommer man till en sida som är under konstruktion. (fast den kanske snart är klar igen?)

2004-03-12 09:25

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info