Julia, farfar, självmordstårtare, Kent och Rögle

Det blev en bra avslutning på lördagen. Först åt jag och min bror middag hos mor som bjöd på kyckling. Sedan var jag med Julia och hennes kompisar i Halmstad på kvällen. Det var jätteskoj att träffa dem igen, jag har ju knappt gjort det sedan jag och Julia gjorde slut för snart 1½ år sedan. Även om hon och jag tagit upp kontakten igen så har det inte blivit av vi umgåtts med kompisar då vi träffats, men som sagt, en lyckad kväll blev det.


Idag var jag och bror och hälsade på farmor. Vi tre och farsan spelade två rundor canasta där lagen fick vinna varsin gång, precis som det ska vara. Farfar har hamnat på sjukhus, men ska förhoppningsvis vara hemma snart igen.När jag kom hem från farmor så kollade jag om det hänt något på mina sidor i form av gästboksinlägg, bloggkommenteringar eller liknande. Jodå, i gästboken fanns ett inlägg som gjorde mig så där äckligt anti-jante-glad. Där stod det nämligen "Jag diggar din sida! Tycker att den är den ultimata bloggen. =)" Tack, tack, tack! :)


Senaste Kent-nytt:

FF ligger tolva på Tracks och fyra på Svensktoppen.


...


Jag såg Söndagsöppet ikväll där bland andra Håkan Lans var gäst. Intressant att se honom "privat" och få den lite träiga bild som byggs upp i David Lagercrantz bok "Ett svenskt geni" att bli lite mänskligare.


Kul också att se panelen diskutera onödiga nyheter. Ett exempel var den senaste tårtningen då Mikael Niemi tårtade till Bengt Pohjanen. Man spånade loss och tyckte att det mest förnedrande som kunde hända Saddam Hussein var om Bush tårtade honom. Olle Palmlöf undrade vad som skulle ske härnäst; "Självmordstårtare på Västbanken?"


I programmet var också Johan och Anders från HippHipp! gäster. Man fick se lite klipp från kommande säsongen som börjar på torsdag. Ladda videon!


Nypremiär är det också för Värsta språket på tisdag. I torsdags började nya program av både Studio Pop och Kobra men jag såg inte något av det. Jag var inte på humör.


...


På humör var däremot Rögles hockeygudar då alla resultat gick Rögles väg och nu är laget återigen i serieledning i SuperAllsvenskan. Tidigare i veckan blev tränare Roger Melin klar för Linköping. Vill det sig illa (inte alls omöjligt) så hamnar både Rögle och Linköping i kvalserien till Elitserien och media började spåna på huruvida Melin skulle klara situationen. Det är inte första gången det händer och inte sista heller och hittills har det aldrig funnits skäl att misstänka att en tränare agerat för sin blivande arbetsgivare, så lägg ner...


...


Jag skrev lite om nypremiärer i TV-rutan ovan. Jag såg en till nu ikväll; Parlamentet på TV4. Henrik Schyffert har tagit över programledarrollen efter Hans Rosenfeldt och det märkts. Språket är grövre, mer rätt på och antar att vissa gillar det. Jag gör det inte. H.R hade en mer tillbakalutad roll med H.S verkar försöka framhäva sig själv lite för mycket vilket gjorde att han hade svårt att smälta in. Men ge honom några program så ska det nog bli bra. Det var ju svårt att se Sven Melander i rollen som Stellan Sundahl, men nu är han ju självklar i rollen.

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Söndag 2003-02-16 21:33
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info