Flow, katter och Studio Pop

Efter en jobbig dag på jobbet så blev det lite hektiskt när jag kom hem. På fem minuter skulle jag packa in två katter i en kattlåda och köra iväg dem till veterinären för sterilisering. Det var lite bökigt men jag lyckades komma i väg i alla fall. Eftersom alltihop skulle ta en timme och jag undviker att se på när katter får närkontakt av skalpeller så tog jag en promenad. Det var härligt vinterväder och när solen reflekterades i några silos på andra sidan Laholmsbukten så att det såg ut som våreldar så var det nästan så att man kunde höra folksamlingar sjunga "Vintern rasat.." på långt håll. Jag stannade till en stund nere vid havet och fick vips sällskap av 30-40 änder som trodde att jag hade mat med till dem.Flera gånger under promenaden kom jag att tänka på boken jag läser just nu; Flow. Det är svårt att värja sig mot änder (även om de inte kom i de här mängderna), vackert väder med solsken och klarblå himmel och med utsikt över havet där man går. Hade min väckarklocka som beskrivs i boken ringt då så hade mitt tillstånd definitivt betecknats som flow.


Väckarklockan är en klocka som under en veckas tid ringer på slumpvis utvalda tider och när försökpersonens klocka ringer får han eller hon fylla i ett tvåsidigt formulär där han/hon berättar vad hon gör just nu och hur han/hon känner sig.Efter en timme kom jag tillbaks och kunde hämta hem mina katter som nu ligger i sitt hus och piggnar till.


...


Jag tittade på Studio Pop ikväll och påmindes om hur ord som musikant och orkester börja komma till användning igen av musikerna själva vilket gör att det inte känns fånigt att höra dem. Jag ser inte Amir från Infinite Mass som musikant och jag ser inte (International) Noise Conspiracy som en orkester. (Med reservation för min stavning) Men ge mig ett år så kan jag räkna upp fler orkestrar än Bo Kaspers och fler musikanter än de från Skaraborg!


...

Saxat från Expressen:


"Sverige kan inte på egen hand fatta beslut om att de så kallade lådvinerna ska förses med ett ´fönster´, så att det syns hur mycket som finns kvar i lådan."


Äntligen något som inte levereras med Windows installerat!


Tack Windows för det meddelandet! Fast ärligt talat så var det Mensatestet som meddelade att provtiden var slut.Andra blogganteckningar i kategorin Musik.

Torsdag 2003-02-20 21:00
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info