Nya Weblogs?

Chadie vill starta en förening kring Weblogs. Problemet med utländska bloggar som pingar Weblogs diskuteras och samtidigt skriver Torgny att han är på gång med nya Weblogs. Han ber oss också att "gå till test.xorcode.com med er favoritwebbläsare, telefon, Palm/Mobile PC eller liknande så registreras er läsare där så att vi kan utröna vilka läsare vi bör stödja och till vilken grad."

Jag har gjort det. Har du??Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Måndag 2004-07-26 18:30
Skriv en kommentar!

Kommentarer:3. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Chadie: Jag förstår ditt resonemang. Det är svårt att vara engagerad i någon annans arbete utan att man känner att man stövlar in som du säger. Men samtidigt känns som det behövs något av det du föreslår. Det är ett enormt jobb Torgny lägger ner och när hans ork, tid, lust tar slut, vad händer då?

2004-08-11 09:14

2. Chadie (Chadie NU)

Weblogs är grundat av Torgny och Erik väl? Jag menar inte att stövla in och kräva att en förening ska ta över något som de fixat, byggt och sköter.
Jag bara funderar över om inte vi svenska bloggare skulle ha en central samlingsplats, som kan vara weblogs, eller kan vara en ny vi startar, där en förening ligger bakom.
I fallet weblogs har vi ju sett att den låg nere under lång tid för att allt hängde på en person som inte had tid eller ork just då. Det är olyckligt, både för den personen som får alla krav på sig och för alla som är väldigt engagerade i weblogs.
Dessutom finns det många förslag och tankar kring vidareutveckling av weblogs. Det vore också bra om det är flera som hjälps åt - för att ta tillvara på allas kunskaper.

2004-07-28 11:00

1. Annica Tiger (Hemsida)

Ja. Jag surfade dit. Men informationen vad som händer med Weblogs är lite diffus. Det jag irriterar mig på nu är alla underliga bloggar som börjat pinga.

Annica

2004-07-27 07:14

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info