Dålig koll

Jag har nyss suttit och tittat lite grand på World Cup Legends på Eurosport som visat lite klipp från olika VM-matcher. Jag reagerar på hur enormt dålig koll speakern har. Brassen Sokrates lägger en straff samtidigt som speakern säger "Sokrates för Frankrike", han påstår att Sverige förlorade mot Brasilien i gruppspelet 1994 (matchen slutade 1-1) osv.

För några dagar sedan listade Aftonbladet vilka spelare som gjort mål i VM med 12 års mellanrum då Henke har chansen att sälla sig till detta sällskap på (tror jag) fyra spelare. Maradona och Pelé var två av spelarna, men när man läser vad de skriver om Maradona så skriver de att han inte gjorde mål i VM 1982, vilket innebär att han inte alls gjort VM-mål med 12 års mellanrum då han gjorde sitt sista VM 1994.

Vidare skriver man att Henke gjorde 3-1 i 4-1-vinsten mot Bulgarien i bronsmatchen 1994. Eh, när fick Bulgarien ett mål godkänt från den matchen? Sverige vann med 4-0.

Vilken koll de där "experterna" verkar ha...

För övrigt var Australien värda segern mot Japan igår. Japan hade inte många målchanser i matchen medan Australien skapade chans efter chans matchen igenom och till slut kom den utdelning som Sverige aldrig fick.

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Fotbolls-VM 2006.

Tisdag 2006-06-13 13:29
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. embryo (embryo)

dom där tykcrarna som ska tykcra okcså bedrömmra allt dom pysslrar med är rent okcså fult skvaller

håll reda på siffror okcså tiden det är deras jobb resten kan vi göran själva

2006-06-13 13:44

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info