Mycket på gång!

Idag är det mycket på gång!

Zlatan kommer hem till Malmö med sitt PSG för att spela mot Malmö FF. Stortorget (eller Stora Torg som SVT Text envisas med att kalla det) är hyrt, storbildsskärmar är uppsatta och artister bokade för att göra det hela till ett ännu större event än bara en match.

Idag är det också 10 år sedan första säsongen av FC Z avslutades. Det var ju TV-serien där ett gäng "nördar" skulle lära sig spela fotboll och där vi fick lära känna flera sköna karaktärer som Matti, Andreas och Tore. Tore har förresten börjat med standup efter serien. Här skrev jag om serien.

Och apropå standup så åker jag själv till Ängelholm ikväll för att uppträda en kortis på Hotell Erikslund. Jag började ju med standup för snart 9 år sedan. Kolla min standup-sida för att se vad jag gjort hittills och när jag uppträder nästa gång osv.

Jag tror den här kvällen blir roligare än den jag hade för 13 år sedan. Då drabbades jag av en hårddiskkrasch och sex års dokument, ca 3000 bilder mm försvann, något jag skrev om här.

På den tiden var det ju inte lika lätt att ta backup som idag. Jag hade telefonuppringt internet och CD/DVD-brännare var inte standard utan behövdes köpas för en ganska dyr peng. Nu finns det ju billiga externa hårddiskar, Dropbox, Google Drive osv.

Så ja, jag är bättre på att göra backup idag.

Det här var för övrigt första gången jag bloggade den 25 november. Jag såg att det inte fanns några länkar eller någon En titt i arkivet-rubrik till vänster så jag kollade upp vilka fler datum jag inte bloggat på sedan starten 2002. Det visade sig att det faktiskt bara var tre till!

Så nu satsar jag extra mycket på att skriva en bloggpost den 17 december, 14 september och 27 september.

Andra bloggar om: , ,

Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Onsdag 2015-11-25 17:12
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info