Framtiden, del VI

Strax innan jul (gissa vad jag skulle köpa) var jag på köpcentret Triangeln i Malmö.

Medan jag var inne på Stadium gick min sambo och son in i klädesbutiken Mühlow mittöver. När jag var klar med mina bestyr gjorde jag dem sällskap och fick se något som fascinerade oss alla tre.

På vägen projicerade en projektor springande ödlor och på golvet fanns det simmande fiskar.

Vi hade sett något liknande när vi var på Den blå Planet i Köpenhamn i höstas. Där var en vägg full av djur som rörde sig och om man försökte peta på ett djur så flyttade det på sig.

Det var förstås ett smart drag av klädbutiken att ha en sån här grej på väggen, det lockar förstås in folk i butiken. Och det kommer säkert att bli vanligare med den här typen av väggkonst i olika sammanhang. Att ha en projektor hemma kostar inte fantasisummor längre. När jag köpte ny filmkamera för ett par år sedan så ingick projektorfunktion vilket gav några väldigt kul upplevelser. Första filmen på sonen Hampus som projicerades på väggen var en höjdare och Hampus blev lite förbryllad över vad som hände.

Den som vill kan säkert projicera upp ett akvarium med simmande fiskar på väggen. Billigare och mer lättskött än ett riktigt.

Vad hade du projicerat upp på väggen hemma (eller någon annanstans) om du fått välja?

Andra bloggar om: , ,

Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Lördag 2016-02-06 12:54
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info