Song of the day

Det finns en del låtar med veckodagar i titeln. Vem minns inte Tuesday afternoon, eller Blue monday?Det finns också låttitlar som innehåller månader; Sång för april med Peter LeMarc eller November rain med Guns n´ Roses.Det finns ett antal låttitlar med årtal i titeln; Disco 2000 med Pulp och 1999 med Prince är två exempel.Men strunta i låttitlarna, strunta i dagarna, månaderna och årtalen och koncentrera er istället på texten och på datum.Vad finns det för låtar vars text innehåller datum? Jonas på Blind Höna funderade över detta och började samla och för ett tag sedan avslöjade han sin idé om ett register över datumlåtar. Jag nappade på idén och mot att han fixade snyggare design än vad undertecknad brukar stå för så skulle jag knåpa ihop den kod som behövdes för att åtminstone få igång sidan.Sagt och gjort; nu finns Song of the day! (Visserligen med min vanliga sparsamma design i väntan på Jonas "underverk", men funktionen finns där (och snart säkert också designen. :) ) ) <- Det ska vara lika många höger- som vänsterparenteser.

Andra blogganteckningar i kategorin Internet/Mina sidor.

Tisdag 2003-06-03 22:47
Skriv en kommentar!

Kommentarer:6. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Håller med dig, Johan. Jag märker att en gästbok, forum eller liknande kunde vara bra att ha på sidan också.

2003-06-06 14:31

5. Johan Anglemark (A dish got Tom)

Det skulle vara trevligt om alla som bidrog skrev in hela texten - eller *åtminstone* en hel vers. Bara en låttitel gör mig inte särskilt glad om jag inte känner till låten...

2003-06-06 13:59

4. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Jovisst är det så. Sidan är inte färdigutvecklad utan man märker under resans gång vad som behövs, och det du räknar upp är definitivt med på prioriteringslistan.

2003-06-05 09:05

3. Enar (Enar Nordvik)

Borde man inte kunna sortera på dag också? I "visa alla", menar jag...

Åsså är det väl dags att städa ut en del utan datum i...

2003-06-05 08:58

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Studsa ett tag så ska du se att det snart ramlar fram något.

2003-06-04 09:05

1. plank (rymdimperiet)

Argh! Min hjärna! Jag kommer inte på nååågoot! Vansinnigt knepigt att bara få fram en lämplig låt sådär på studs alltså.

2003-06-04 00:07

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info