Veckan som gått

Jag har roat mig med att ta fram en summering av vad som diskuterats på svenska bloggar under veckan. Kanske blir det ett återkommande tema, kanske är det en engångsföreteelse. Vi får se.Måndag: Jonas på Blind Höna berättar om sina upplevelser då han försöker flytta sitt telefonabonnemang via webben. Senare under veckan spår Gustav Holmberg på Det perfekta tomrummet att artikeln är något vi kommer att "titta tillbaka på som något viktigt när vi om några år diskuterar utvecklingen av webbkrönikor och bloggar i Sverige."


Tisdag: Blind Höna får ny adress, kommenteringsmöjligheter och permalänkar.


Onsdag: Fredrik på mulli.nu sammanfattar den senaste debatten angående Echo vs. RSS som blossat upp på Scripting News om jag förstått saken rätt. Debatten har tidigare kommenterats på Jogin. Peter Lindberg på Lägg ut! har sedan dess "glatts nästan omotiverat mycket" åt Fredriks anteckning.


Torsdag: Thorvald berättar äntligen om sina framtidsplaner och Jogin gör en "Blind Höna" och byter adress/er.


Fredag: Någon utger sig för att vara Niklas, men har man ett så pass vanligt namn så borde det kanske hända ibland att någon tar fel, men inte på det här sättet, och inte två gånger!


I Båstad kommun bor det fem stycken Mats Andersson enligt telefonkatalogen. Igår skrev lokaltidningen (ingen webbartikel) om ett bortsprunget hängbukssvin som hamnat hos Mats Andersson. Jodå, det var några stycken som trodde det var mig grisen hamnat hos, men så har jag precis som Niklas inte precis Sveriges ovanligaste namn.


Lördag: Niklas har återigen varit ute och tagit flygfoton.Söndag: Nätkreatur-Peter är tillbaka igen efter en veckas vandring i Sarek.weblogs.se finns det nu 237 webbloggar som 150 användare håller koll på.Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden/Summering.

Söndag 2003-07-06 15:41
Skriv en kommentar!

Kommentarer:2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Det är så sant. Det är något att fortsätta med kanske?

2003-07-06 17:56

1. Peter (Nätkreatur)

Tack för ett bra sammandrag, Mats! Det är sånt här man behöver då man varit en vecka borta.

2003-07-06 16:32

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info