Några dagars summering

Jag har inte skrivit i bloggen på några dagar eftersom jag inte har varit hemma.


Jag är bara hemma några timmar åt gången och kommer att fortsätta med det några dagar till tror jag, men jag tänkte ändå summera senaste tiden när jag ändå är hemma.I torsdags åkte jag ner till Lund och min kompis David. Bland annat sprang/gick vi (Jag drog ner tempot, min kondition är inte vad den varit..) sju kilometer.På fredagen var vi på fest i Malmö med bland annat picknick i gräset. Härligt! Framåt midnatt begav jag och David oss till Båstad.


På lördagen fick jag bränt en skiva (David hade förrutom mus och tangentbord liggande, även en CD-brännare som jag fick.) och sedan åkte vi till Ängelholm och Tullakrok-festivalen. (Summering av denna med bilder kommer nästa vecka.)

Även Hans-Olof (kompis via David) dök upp på eftermiddagen och festivalade med oss. Sedan Hans-Olof tagit tåget hem igen avslutade jag och David kvällen utanför ett grillkök med korv och hamburgare och filosofiska funderingar.


Idag har jag varit och hämtat Magnus (kompis via David) på stationen och kommer snart att dra iväg till Tullakrok igen. Även om det inte ser så ut just nu så blir förhoppningsvis vädret lika bra som igår. De artister som lockar mest idag är Liberator, Jacob Hellman och Kamera.


Tyvärr hittade jag en av mina två katter påkörd vid vägen så efter frukost var jag tvungen att ha kattbegravning.Andra blogganteckningar i kategorin Internet.

Söndag 2003-07-27 13:59
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info