Böcker och Anti-Jante

Jag borde spela innebandy nu, men är inte alls på humör för det så jag sitter hemma istället.


Jag har funderat på att göra en anti-Jante-sida. Jantelagen säger ju bland annat att man inte ska tro att man är nåt, och det lever jag upp till mer än skulle vilja, men på nätet är jag raka motsatsen. Ni som läst min blogg från första stund har sett att jag då och då överlyckligt berättat att nu har den och den bloggen länkat till min sida och nu har den och den personen skrivit om något som jag har skrivit om. På min anti-Jante-sida tänkte jag samla länkar till alla sidor där min blogg finns omnämnd. Jag antar att det är en form av TrackBack om än mer glatt.


Jag skulle vilja se en blogg uppbyggd kring samma tema som min eventuella anti-Jante-sida. En blogg som med naiv glädje skildrar verkligheten. Fast kanske bottnar allt bara i att jag vill ha roligare liv?


B.L.O.G.G = Blandade Lustigheter Och Galna Glädjeyttringar

B.L.O.G.G = Bland Läsk Och Gammal Grogg

B.L.O.G.G = Bossen Laddar Om Granat-Geväret

B.L.O.G.G = Berätta Lite Om Galne Greken!


Ibland har jag inget annat bättre för mig...


...


Nyss läste jag på Scripting.com att nk">Radio Userlands XML-kaffemugg fyller ett år idag. Den som vill får gärna förklara om det betyder nåt eller inte. Jag slängde in länken mest för att visa min okunnighet i ämnet.


...


Jag hoppar mellan ämnena ikväll, det blir väl så när man inte riktigt tänker efter innan man skriver. Senaste tillskottet till min eventuella anti-Jante-sida är Förvetet där jag och Niklas får ett boktips. Niklas var snabbare än mig på att få tummarna loss och beställa den, men när jag läste hans blogg nu ikväll och såg att han skrivit att han beställt den för endast 69:- inklusive frakt så gjorde jag samma sak. Nja, beställde den gjorde jag kanske inte, men jag lade den i min kundvagn för att inte glömma bort den nästa gång jag beställer böcker. Det får vänta ett tag eftersom jag har fem-sex böcker (bland annat två om Flow) väntandes på Posten.

Andra blogganteckningar i kategorin Böcker.

Fredag 2003-01-24 22:09
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info